Ειδύλλιο στην «Φωλιά των Κου Κου»: Βρήκε τον έρωτά της στο πλατό της εκπομπής!

Ο Νίκος Χριστοφόρου, μετά το διαζύγιό του από τη Νάνσυ Αντωνίου, τη νυν σύντροφο του Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο υπεύθυνος των παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού Star, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου ΚουΜαριλού Ρεπαπή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στα πλατό και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα, ωστόσο, ήταν πιο διακριτικοί, αλλά πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρατούν μυστικό. Και ο Νίκος, αλλά και η Μαριλού, έχουν από έναν γιο από τους προηγούμενους γάμους τους. Ο μικρός Νικόλας για τον παραγωγό και ο Πάνος για τη συνεργάτιδα των ΚαραβάτουΚατσούλη είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή τους.

Αυτό το διάστημα είναι αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά τους και στα παιδιά τους, ενώ όποτε μένει χρόνος βρίσκουν τρόπους να περνούν καλά μαζί, απολαμβάνοντας ο ένας την τρυφερή συντροφιά του άλλου. Άλλωστε, βλέπονται καθημερινά, αφού και οι δυο εργάζονται στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Read More

And More