Ειρήνη Καζαριάν: Αυτό είναι το πιο απίθανο τρολάρισμα που της έκαναν – Δες με τι την παρομοίασαν!

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Greece’s Next Top Model. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, όπως συνέβαινε άλλωστε και κάθε φορά που προβάλλονταν νέο επεισόδιο, το Twitter πήρε… φωτιά και τα σχόλια από του χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έδιναν κι έπαιρναν. Πανέξυπνες τάκες, τρολάρισμα και απίθανα memes έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και δεν είχαν τέλος.

Η 21χρονη καλλονή, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο επίκεντρο και όχι άδικα, αφού ήταν η πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Έτσι, λοιπόν, ένας τουιτεράς έκανε μια ξεκαρδιστική ανάρτηση για εκείνη, συγκρίνοντάς τη με κάτι που σίγουρα κανείς δεν περίμενε: την μινωική ιέρεια ή θεά «Παριζιάνα», που βρίσκεται σε τοιχογραφία της Κνωσού.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα κολάζ με δύο φωτογραφίες, μια της Ειρήνης και μία του γνωστού ζωγραφικού έργου, θέλοντας να τονίσει τις ομοιότητες που έχουν μεταξύ τους. Και η αλήθεια είναι πώς είναι πολλές…

Δες την φωτογραφία:

Για την ιστορία, η “Παριζιάνα” είναι μια τοιχογραφία από το ανάκτορο της Κνωσού, είναι έργο της Νεοανακτορικής περιόδου και βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Σ’ αυτή αποδίδεται μια γυναικεία μορφή, μάλλον αριστοκρατικής καταγωγής, όπως υποδηλώνει ο διάκοσμος και η όψη της. Το έργο είναι μονοδιάστατο και η μορφή σε θέση προφίλ, ενώ το μάτι και το αυτί της μορφής δεν είναι απόλυτα σχηματοποιημένα.

Read More

And More