Ειρήνη Καζαριάν: Casual εμφάνιση με της αδερφή της, Μαρία, στα νότια προάστια! [pics]

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι το πρόσωπο που απασχόλησε τα media όσο κανείς την χρονιά που πέρασε. Η 21χρονη Αρμένισσα  με τα καταπράσινα μάτια και το καλλίγραμμο κορμί, κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής “GNTM” του αλλά και του τηλεοπτικού κοινού. Η πανέμορφη Ειρήνη, όταν τελείωσε το παιχνίδι είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται και να έχει γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα των Ελλήνων σχεδιαστών.

Πριν λίγες ημέρες η Ειρήνη, έγινε πρωταγωνίστρια ενός ροζ δημοσιεύματος για το οποίο όπως είπε η ίδια έχει κινηθεί νομικά. Όμως πλέον τα έχει αφήσει όλα πίσω και είναι έτοιμη να προχωρήσει στη ζωή της και στην καριέρα της. Ο φωτογραφικός φακός, την συνέλαβε ευδιάθετη και πιο ανανεωμένη από ποτέ να κάνει τις βόλτες της στην Γλυφάδα μαζί με την αδερφή της Μαρία.

Η Ειρήνη φορούσε καφέ μπότες μέχρι το γόνατο, blue jean και καφέ μπλούζα ενώ η Μαρία διάλεξε ένα total black ντύσιμο. Πιασμένες χέρι χέρι έκαναν τις βόλτες τους στην περιοχή και τράβηξαν τα βλέμματα όλων όσων ήταν εκεί.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More