Ειρήνη Καζαριάν: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα! Στο πλευρό της ο κούκλος σύντροφός της (pics)

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η Athens Xclusive Designers Week βρήκε τρόπο να επιστρέψει και να μας δείξει τις νέες τάσεις της σεζόν στη μόδα. Η AXDW γίνεται Digital και τα πρώτα fashion shows έχουν ήδη ξεκινήσει! Για ακόμη μια χρονιά, η Ειρήνη Καζαριάν έκανε δυναμική εμφάνιση στην πασαρέλα και απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί αναδείχθηκε νικήτρια στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, η μελαχρινή καλλονή περπάτησε για χάρη γνωστού οίκου μόδας και έκλεψε τις εντυπώσεις! Όσο ο καιρός περνάει, η όμορφη Ειρήνη γίνεται ακόμη πιο έμπειρη στο modelling και στο catwalk, δουλεύοντας σκληρά και τρέφοντας μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει.

Δες φωτογραφίες:

Φυσικά από το πλευρό της δεν θα έλειπε και ο σύντροφός της, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της επαγγελματικό βήμα! Η Ειρήνη Καζαριάν και ο Ιωσήφ Ψωμάς είναι μαζί μόλις μερικούς μήνες, ωστόσο είναι full in love μεταξύ τους! Ο κούκλος προπονητής κολύμβησης βρέθηκε στο fashion show της κοπέλας του και της έστειλε όλη τη θετική του ενέργεια, κάνοντας της παρέα στα backstage.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More