Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία από το παρελθόν και η σχέση της με το θέατρο!

Η Ειρήνη Καζαριάν έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Greece’s Next Top Model και φυσικά τη νίκη της! Το μοντέλο μπορεί για κάποιους μήνες να έκανε δουλειές στο χώρο της μόδας, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση και να ασχοληθεί με το θέατρο. Έτσι, δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Νικόλα Ανδρουλάκη και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με ακόμα 10 γυναίκες στην παράσταση “Κούκλες”.

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουστεί για το συγκεκριμένο εγχείρημα της Ειρήνης Καζαριάν, με αρκετούς ηθοποιούς και δημοσιογράφους να διαφωνούν κάθετα με αυτό το βήμα. Η ίδια μπορεί να χειρίστηκε με λάθος τρόπο όλο αυτό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, ωστόσο, άφησε στο παρελθόν τις κακές στιγμές και πλέον ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και θα παρουσιάσει τη δουλειά της.

Το βράδυ της Κυριακής, η Ειρήνη Καζαριάν μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια παιδικής παράστασης. Το μοντέλο απαγγέλλει το ποίημα του και μολονότι είναι πολύ μικρή, η εικόνα της μοιάζει πολύ με τη σημερινή. Μένει λοιπόν να δούμε πώς θα τα πάει στο θεατρικό ντεμπούτο της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ειρήνη Καζαριάν ανυπομονεί να ανέβει στο θεατρικό σανίδι και να δείξει σε όλους τις ικανότητές της!

Read More

And More