Ειρήνη Καζαριάν: Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο “ευχαριστώ” μετά τη νίκη της στον τελικό του GNTM! [pics]

Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού Greece’s Next Top Model! Η 21χρονη Αρμένισσα με τα καταπράσινα μάτια, τα σαρκώδη χείλια και το καλλίγραμμο κορμί της κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Η πανέμορφη Ειρήνη κέρδισε το χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρία καλλυντικών αλλά και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Αφού ηρέμησε και γιόρτασε τη νίκη της με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, η νικήτρια του GNTM έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές της, που της έστελναν καθημερινά μηνύματα και την στήριζαν όλο αυτό το διάστημα.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στη κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Τα μηνύματα σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητα μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτό το καιρό μακριά από την οικογένεια μου και τους φίλους μου, απέδωσαν καρπούς και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτό το καιρό.

Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθεια τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν», έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν.

Read More

And More