Ειρήνη Καζαριάν: Μιλά πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή και αποκαλύπτει τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο του GNTM!

Το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από τη συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Σήμερα το πρωί, η 21χρονη καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε πρώτη φορά για την εμπειρία της στο reality μόδας, αλλά και τη νίκη της. Μεταξύ άλλων, όμως, η Ειρήνη αποκάλυψε:

…τι θα κάνει με τα χρήματά που κέρδισε: «Θα πάρω ένα αμάξι και θα νοικιάσω ένα σπίτι, να ζήσω κι εγώ μόνη μου επιτέλους. Είμαι 21 ετών. Θα πάω Γερμανία να ξεκινήσω την καριέρα μου. Ο στόχος μου είναι να κάνω επίδειξη και φωτογραφίσεις στη Νέα Υόρκη…».

…την αλήθεια για την προσωπική της ζωή: «Δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου. Δεν έχω κάποιον. Δεν ξέρω αν θα ήθελα τώρα αγόρι. Εγώ είμαι πάντα ό,τι τύχει. Ό,τι γίνει θα γίνει για το καλό μου. Τώρα περιμένω. Δε βιάζομαι ούτε έχω στο μυαλό μου, θέλω άντρα, θέλω άντρα…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More