Έκλεισαν την τηλεόραση στη διακαναλική!

“Βούλιαξε” την τηλεθέαση ο πρωθυπουγός Γιώργος Παπανδρέου με τη διακαναλική συνέντευξη που θέλησε να δώσει. Ένα εκατομμύριο λιγότεροι τηλεθεατές άνοιξαν χθες τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Από νωρίς είχε ξεκινήσει ο εκνευρισμός των τηλεθεατών για τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού που είχε προγραμματιστεί για την prime ζώνη, αναβάλλοντας το τρίτο επεισόδιο της σειράς “Το Νησί” για την επόμενη Δευτέρα.
Παράλληλα, η δυσαρέσκεια αυξήθηκε δεδομένου ότι το πρόχειρο πλατό που είχε στηθεί στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν εμφανώς οργανωμένο στο πόδι και φανέρωνε το εσπευσμένο της απόφασης να εμφανιστεί διακαναλικώς άρον άρον ο κ. Παπανδρέου.
Από το πρώτο δεκάλεπτο ότι ήταν να ειπωθεί είχε ειπωθεί και άρχισαν τα αναμασήματα. Κάποιοι άρχισαν το ζάπινγκ, κάποιοι άλλοι έκλεισαν την τηλεόραση, ενώ, ακόμη και οι δημοσιογράφοι έδειξαν σημάδια κόπωσης. Το αποτέλεσμα, δεν ήταν άλλο από την κατακόρυφη πτώση της τηλεθέασης, καθώς ένα εκατομμύριο τηλεθεατές κράτησαν χθες την τηλεόρασή τους στο off.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μεγαλύτερη πτώση στην τηλεθέαση ήταν από τις 10 έως τις 11 το βράδυ. Η τηλεθέαση στη συγκεκριμένη ζώνη την περασμένη Δευτέρα είχε “χτυπήσει” κόκκινο, καθώς οι τηλεθεατές ήταν καθηλωμένοι μπροστά στους δέκτες τους για να δουν την επιτυχημένη σειρά το Mega “Το Νησί”. Ωστόσο, η αλλαγή του προγράμματος κράτησε μακριά το νεανικό κοινό και τις γυναίκες.

Read More

And More