Εκλογές 2014: Οι διάσημοι υποψήφιοι λίγο πριν από την κάλπη!

Η μεγάλη μέρα των εκλογών έφτασε κι από τις 7:00 το πρωί οι κάλπες άνοιξαν. Μαζί με όλους τους υποψήφιους αγωνιούν και οι celebrities που αποφάσισαν να συμμετέχουν στον στίβο της πολιτικής. Λίγο πριν ξεχυθούν στα προεκλογικά κέντρα των δήμων που ανήκουν και πριν ρίξουν την ψήφο τους, φρόντισαν να χαλαρώσουν και να μην αλλάξουν τις συνήθειές τους.

Βάνα Μπάρμπα
/
Λίγο πριν την εκλογική μάχη, η Βάνα Μπάρμπα απόλαυσε το μπάνιο της στα νότια προάστια με την κόρη της Φαίδρα, χαλαρώνοντας μετά από μια γεμάτη εβδομάδα και λίγο πριν βρεθεί στα εκλογικά κέντρα της περιοχής της.

Ηλίας Ψινάκης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης έδωσε ένα μεγάλο προεκλογικό πάρτι την Παρασκευή ως ευχαριστήριο για την στήριξη των φίλων του ενώ το Σάββατο το πέρασε και πάλι χαλαρά με φίλους εν αναμονή της κάλπης. Σήμερα θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών σε κεντρική πλατεία της Νέας Μάκρης μαζί με υποστηρικτές του.

Λευτέρης Πανταζής

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Λευτέρης Πανταζής έδωσε το δικό του ευχαριστήριο προεκλογικό πάρτι την Πέμπτη ενώ προχτες ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη όπου έκανε πρόγραμμα σε νυχτερινό μαγαζί κανονικά. Ο τραγουδιστής θα ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα ερχόμενος κυριολεκτικά κατευθείαν από το αεροδρόμιο!

Τάσος Χαλκιάς

Χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του πριν την κάλπη πέρασε και ο υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου Τάσος Χαλκιάς ενώ σήμερα αναμένεται να μεταβεί στο εκλογικό κέντρο όπου θα ψηφίσει μετά το μεσημέρι, ώστε να πάει παρέα με τον γιο του που εργάζεται.

Κώστας Σόμμερ

Μια χαλαρή μέρα με φίλους πέρασε ο Κώστας Σόμμερ το Σάββατο μετά την προεκλογική μάχη για το Δήμο Αλίμου όπου κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ισαβέλλα Δάρα

Λίγο πριν την μεγάλη αναμέτρηση στο πλευρό του υποψήφιου δήμαρχου Παναγιώτη Κόνσουλα, η Ισαβέλλα Δάρα, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Βύρωνα, κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν άλλαξε κάτι από τις καθημερινές της συνήθειες.

Stay tuned για φωτογραφικό υλικό των celebrities κατά τη διάρκεια της ψήφου τους!

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων λοιπόν!

Read More

And More