Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε δημόσια θέση υπέρ της καλύτερης φίλης της Ιωάννας Τούνη, η οποία για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο, εξαιτίας της διαρροής του revenge porn βίντεο της.

Με αφορμή και τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε από τον άνδρα που κατονόμασε η γνωστή Influencer για τη διαρροή εναντίον της Ιωάννας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σε αυτή τη χώρα σε βιάζουν, σε χτυπάνε, σε ξεφτιλίζουν, σε διασύρουν και οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα. Όχι το θύμα στον θύτη. Πρόσεξε! Ο θύτης στο θύμα! Και έχεις και τον Χ, Ψ @@ροπουλο που βγαίνει και λέει ότι του έρχεται στο μυαλό προκειμένου να πάρει δημοσιότητα από το θέμα, γιατί πουλάει και θέλει να τον μάθει και η Νίτσα στα Κάτω Κρεμαστά που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του.

Αν θες να σε μάθουν κάνε κάτι που θα σε μάθουν από το έργο σου ή το οτιδήποτε. Όχι αγόρι, κορίτσι μου οτιδήποτε, πατώντας πάνω σε έναν άνθρωπο, χοροπηδώντας πάνω του, ενώ κάτω έχει κάρβουνα. Έλεος λίγο ανθρωπιά! Φτάνει ξεφτίλες. Σεβασμός!» τόνισε με έντονο τρόπο η Δήμητρα Αλεξανδράκη. 

 

Read More

And More