Έξαλλη η Κωνσταντίνα Κλαψινού με τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Κιμούλη

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού; Ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα γοητευτικός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θείος Βάνιας»  και η ανερχόμενη συνάδελφός του από την σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα» έγιναν το talk of the town και σύμφωνα με δημοσίευμα αποτελούν το νέο ζευγάρι της πόλης.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια; Η φήμη πως οι δυο τους έχουν αναπτύξει ένα ρομαντικό ειδύλλιο ξεκίνησε μέσα στο Σαββατοκύριακο, με το δημοσίευμα της Real News που ήθελε τον Γιώργο Κιμούλη και την Κωνσταντίνα Κλαψινού να είναι ζευγάρι. Και μπορεί ο καταξιωμένος και ιδιαίτερα γοητευτικός ηθοποιός να μην πήρε θέση, η νεαρή και ταλαντούχα Κωνσταντίνα όμως φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Ένα πράγμα που σέβομαι στη ζωή μου είναι η ανάγκη του άλλου να δουλέψει για να πετύχει και να μπορεί να κερδίσει τα προς το ζην του. Κατανοώ λοιπόν, απολύτως κάθε δημοσιογράφο. Είμαι επίσης, πάντα υπέρ της άποψης να δικαιολογώ ακόμη και κάποια λάθη ή παραπτώματα και να μην αντιδρώ σε όλα όσα γράφονται για εμένα. ΟΜΩΣ! Όταν τα όρια ξεπερνιούνται βασιζόμενοι στο γεγονός ότι για ακόμη μια φορά οι άνθρωποι στους οποίος αναφερόμαστε δεν θα αντιδράσουν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω.  Ο κ. Μπουζιώτης (επαναλαμβάνω σεβόμενη ότι θέλει να κάνει τη δουλειά του) με σιγουριά και χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο πως μπορεί να κάνει λάθος, δημοσίευσε στην Real News ένα νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε εμένα και τον κ. Κιμούλη, έναν άνθρωπο που εκτιμώ, θαυμάζω και είχα την τύχει να συναντηθώ μαζί του μόνο δυο φορές για να συζητήσουμε θέματα που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη δουλειά μας.  Προσπαθώ ειλικρινά να το αντιμετωπίσω και με ψυχραιμία, ώστε να μην αφήσω να επηρεάσει κάτι τέτοιο, ούτε τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στον χώρο της εργασίας μου (πχ. Να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζω και θέλω να συνεργαστώ), αλλά ούτε και στην  προσωπική μου ζωή. Συγγνώμη που σας χαλάω το «αποκλειστικό», αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφετε. Δεν μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να αναφερθώ σε όλα αυτά, αλλά θα σας παρακαλούσα να το διαψεύσετε στον ίδιο ακριβώς χώρο».

View this post on Instagram

Ενα πράγμα που σέβομαι στη ζωη μου είναι η ανάγκη του άλλου να δουλεψει για να πετυχει και να μπορεί να κερδίζει τα προς το ζην του. Κατανοώ λοιπόν απολύτως κάθε δημοσιογράφο. Είμαι επίσης παντα υπερ της αποψης να δικαιολογώ ακόμη και κάποια λάθη ή παραπτώματα και να μην αντιδρώ σε όλα όσα γράφονται για μένα. ΟΜΩΣ!!! Οταν τα όρια ξεπερνιούνται βασιζόμενοι στο γεγονός ότι για ακόμη μία φορά οι άνθρωποι στους οποίους αναφερόμαστε δεν θα αντιδράσουν, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να δικαιολογήσω. Ο κ. Μπουζιώτης (επαναλαμβάνω σεβόμενη ότι θέλει να κάνει τη δουλειά του) με σιγουριά και χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο πως μπορεί να κάνει λάθος, δημοσίευσε στη Real News ένα “νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε μένα και στον κ. Κιμούλη, έναν άνθρωπο που εκτιμώ, θαυμάζω και είχα την τύχη να συναντηθώ μαζί του μόνο δύο φορές για να συζητήσουμε θέματα που έχουν αποκλειστική σχέση με τη δουλειά μας. Προσπαθώ ειλικρινά να το αντιμετωπίσω και με ψυχραιμία ώστε να μην αφήσω να επηρεάσει κάτι τέτοιο ούτε τον τρόπο που συμπεριφέρομαι στο χώρο της εργασίας μου (πχ να έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζω και θέλω να συνεργαστώ), αλλά ούτε και στην προσωπική μου ζωή. Συγνώμη που σας χαλάω το “αποκλειστικό”, αλλά δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα γράφετε. Δε μου αρέσει καθόλου που αναγκάζομαι να αναφερθώ σε όλα αυτά, αλλά θα σας παρακαλούσα να το διαψεύσετε στον ίδιο ακριβώς χώρο. #ελεος

A post shared by Klapsinou Konstantina (@konstantina_klapsinou) on

Read More

And More