Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τον Λαζόπουλου: “Εύχομαι ο Θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε”

“Δεν θα εξομαλυνθούν ποτέ οι σχέσεις μας. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον Λαζόπουλο και εύχομαι ο Θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε. Αυτό που έκανε σε μένα και τα παιδιά μου για τρία χρόνια, αυτό που προσπάθησε να κάνει στη δουλειά μου, είναι πέρα από κάθε όριο”, αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night show”.
“Άρχισε μια επίθεση εναντίον μου, ξαφνικά ο Λαζόπουλος, ο οποίος και αυτός γνωρίζουμε τι προσωπική ιδιωτική ζωή έχει. Στράφηκε και αυτός εναντίον μου χωρίς κανέναν λόγο και έφτασα στο σημείο να εμφανίζομαι ως ομοφοβικός”, είπε και συμπλήρωσε: “Σε κάθε εκπομπή του επί τρία χρόνια με παρουσίαζε σαν να είμαι νάνος. Είμαι 1.78. Με παρουσίασε σαν ανήθικο πρόσωπο. Παρουσίασε ένα επεισόδιο στο οποίο με χτύπησαν με σιδερογροθιά, σαν να με χτύπησε η πρώην σύζυγός μου με τακούνι”.
Μιλώντας για την υπόθεση του Κορκονέα στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως και τότε δέχτηκε σκληρά λόγια: “Αλλοίωσε εντελώς τα χαρακτηριστικά μου, προκάλεσε να με πυροβολήσουν και να με σκοτώσουν. Όταν ανέλαβα την υπεράσπιση του Κορκονέα στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, είπε “η σφαίρα προς τον Αλέξη, σε λάθος Αλέξη πήγε”. Προσπάθησε να με γελοιοποιήσει. Άφησε υπονοούμενα ότι κάνω χρήση ναρκωτικών, είπε να τον εξετάσουν να δούμε αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών. Δεν έχω καπνίσει κανονικό τσιγάρο στη ζωή μου”.
Τέλος, αποκάλυψε πως συναντήθηκαν μία φορά, αλλά ο Λάκης Λαζόπουλος όταν τον είδε του είπε πως είναι με την κόρη του και εκείνος έκανε πίσω. Ωστόσο, τώρα επισημαίνει: “Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η δικαιοσύνη, δεν σου έχω κάνει μήνυση, δεν σου έχω κάνει αγωγή, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, όμως, θα πληρώσεις”. Αυτό είναι δεδομένο. Και εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει, εκείνη τη στιγμή, να μπορέσω να σκεφτώ τα αγγελούδια μου. Υπάρχουν όρια και σε αυτό δεν υπάρχει συγχώρεση”.
Δες το Video του zappit.gr

Read More

And More