Έξαλλος ο Γιάννης Αϊβάζης με τα σχόλια διαδικτυακών φίλων του για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος της Μαρίας Κορινθίου [pic]

Μια δυσάρεστη εμπειρία έζησε το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Κορινθίου όταν ένας άγνωστος άντρας την περίμενε στην πυλωτή του σπιτιού της και προσπάθησε να της κατεβάσει το παντελόνι. Η γνωστή ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια και αυτό φαίνεται ότι φόβισε τον δράστη, ο οποίος έσπευσε να απομακρυνθεί. Τότε, η Μαρία άμεσα πήγε στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Μάλιστα, σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει» και περιέγραψε πρώτη φορά την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στην πόρτα του σπιτιού της. (Διάβασε εδώ όλα όσα είπε)

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός έχει αρχίσει να δέχεται αρκετά πικρόχολα και αρνητικά σχόλια από followers τόσο δικών της όσο και του συζύγου της στα social media. Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέβασε μερικά από αυτά τα σχόλια που έκαναν διαδικτυακοί φίλοι στον λογαριασμό του στο Instagram, τα οποία, όπως ήταν επόμενο, τον έκαναν έξαλλο. Ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στην λεζάντα: “Αυτοί είστε. Ντροπή σας”.

Read More

And More