Έλενα Ακρίτα: “Αν δεν παραιτούν τον Λιγνάδη, θα του ζητήσω συγγνώμη”

Με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να απαντήσει η Έλενα Ακρίτα στον Δημήτρη Λιγνάδη. Όλα άρχισαν όταν η ίδια μέσω μιας ανάρτησής της, γνωστοποιούσε το ρεπορτάζ της το οποίο ήθελε την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού να έχει ζητήσει την παραίτηση του ηθοποιού από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έπειτα από καταγγελίες που έχουν γίνει εναντίον του. (δες εδώ την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα)

Η Λίνα Μενδώνη με τη σειρά της, μέσω μιας ανακοίνωσης που δεν διέψευδε ούτε επιβεβαίωνε την είδηση, καθιστούσε σαφές πως όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο όταν αυτό κριθεί ότι πρέπει να γίνει.

Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης Λιγνάδης, προχώρησε σε μια άλλη ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως δεν γνωρίζει πως προέκυψαν οι φήμες, ενώ διευκρίνισε ότι συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου! (δες εδώ την ανακοίνωσε του Δημήτρη Λιγνάδη)

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση του ηθοποιού, η Έλενα Ακρίτα επιμένοντας στην εγκυρότητα του ρεπορτάζ της, έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως σε περίπτωση που κάνει λάθος θα του ζητήσει συγγνώμη.

 

Read More

And More