Έλενα Πιερίδου – Γλυκάνισος: Ποια είναι η «Ραζάν» της νέας σειράς του ΣΚΑΪ – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος.

Η ιστορία της σειράς ξεκινά όταν η Ραζάν γνωρίζει τον Στρατή και μαζί καλούνται να παλέψουν ενάντια σε όλα τα εμπόδια που θέτει η κοινωνία σε έναν έρωτα σαν τον δικό τους.

Στο ρόλο της Σύριας Ραζάν, βλέπουμε την Έλενα Πιερίδου η οποία έγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσα από τη συμμετοχή της στο “Τατουάζ” αφού είχσν προηγηθεί κάποιες guest εμφανίσεις στην σειρά “Μπρούσκο”.

Ποια είναι η Έλενα Πιερίδου

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Κύπρο, η 32χρονη σήμερα Έλενα Πιερίδου έχει καταφέρει να κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής μιας και στην Κύπρο είχε παίξει σε αρκετά σήριαλ. Η Έλενα όμως δεν είναι η μόνη καλλιτέχνις της οικογένειας μιας και η αδερφή της, Ιφιγένεια ασχολείται επίσης με την υποκριτική αλλά και το μόντελινγκ παράλληλα.

Για την Έλενα Πιερίδου εκείνα που γνωρίζουμε είναι ελάχιστα. Ένα από αυτά είναι η σχέση της με τον ηθοποιό Γιώργο Αμούτζα η οποία ωστόσο εδώ και λίγο καιρό έχει λήξει. Αφορμή για να ξεκινήσει το μεταξύ τους ειδύλλιο στάθηκε η αντίδραση της ηθοποιού σε ένα story του Γιώργου Αμούτζα στο instagram την περίοδο της καραντίνας. Σιγά σιγά άρχισαν να μιλάνε και γρήγορα κατάλαβαν πόσο ταιριάζουν.

Μάλιστα, η Έλενα Πιερίδου προκειμένου να βρίσκονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο, πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Κύπρο στην Αθήνα όπου και συγκατοίκησαν. Τα πράγματα ωστόσο μάλλον δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν αφού οι φήμες θέλουν το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο σχέσης να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με εκείνους ωστόσο να μην απαντούν ξεκάθαρα για το τι συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Αμούτζας ρωτήθηκε πρόσφατα για το θέμα, είπε: «Δεν μου αρέσει να σχολιάζω, δεν το προτιμώ. Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου.

Αντιθέτως, το αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαστε δύο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλον και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού»..

Από την άλλη, σε ότι έχει να κάνει με την οικογένειά της η Έλενα Πιερίδου θαυμάζει απίστευτα τη μητέρα της η οποία στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχε δώσει τη δική της μάχη με τον καρκίνο καταφέρνοντας να βγει νικήτρια.. Σε ανάρτησή της μάλιστα την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Έλενα Πιερίδου είχε γράψει:

«Μαμά μου.. είναι μέρες σαν τη σημερινή που θυμάμαι εκείνες τις στιγμές. Την αρρώστια να σε πολεμάει αλλά να μην την αφήνεις να σε λυγίσει. Κάθε μέρα να παλεύεις με πίστη, αισιοδοξία, πείσμα και αγάπη για τη ζωή. Να παρακινείς κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Δεν έκλαψες ποτέ μπροστά μου. Ήθελες να έχω την εικόνα που είχα πάντα.

Επέστρεψες στην δουλειά κατευθείαν μετά την εγχείρηση. Συνέχιζες τις χημειοθεραπείες. Γυρνούσες στο σπίτι όπως πάντα, χαμογελαστή. Αισθανόσουν αδυναμία, κόπωση, πόνο σε όλο σου το κορμί αλλά συνέχιζες να παλεύεις για τη ζωή. Δεν άφησες τον καρκίνο να σε νικήσει. Σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες! Σε ευχαριστώ που συνεχίζεις να φωτίζεις τη ζωή μου. Για όσους πολεμάνε, να θυμάστε ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι αγάπη! Η αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές».

Read More

And More