Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ο θυελλώδης έρωτας που… θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας

Μέσα στις δυσκολίες της εποχής μας και μετά τους δεκάδες χωρισμούς που έγιναν γνωστοί στο 2020, ο νέος χρόνος ξεκίνησε με μια πολύ όμορφη είδηση στον χώρο της ελληνικής showbiz! Το πρωί της Τετάρτης και μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε γνωστό πως η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία… θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έκανε πρόταση γάμου στην εκρηκτική τραγουδίστρια, με την Ελένη να του λέει το πολυπόθητο “ναι”.

«Δέχτηκε, είπε το “ναι” απλώς επειδή τώρα έχει ρίξει όλη της την προσοχή και την αφοσίωση στο “House of fame” και καλώς το κάνει αυτό, ο γάμος θα καθυστερήσει. Θα τελειώσει το “House of fame”, θα τελειώσει ο κορονοϊός, θα πάρουμε πάλι τις δυνάμεις μας» ανέφεραν χαρακτηριστικά στην πρωινή εκπομπή του Mega. (Διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ)

Το love story της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Τα τελευταία τρία χρόνια, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος ποδοσφαιριστής, παρά τη σχέση από απόσταση, τα σύννεφα και τα σκαμπανεβάσματα, συνεχίζουν να ζουν ένα παράφορο έρωτα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν τέσσερα χρόνια και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία για να την φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Πριν δυο χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα δεν δίστασε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. 

Read More

And More