Ελένη Φουρέιρα: Η σέξι χορογραφία και οι εντατικές πρόβες για το νέο της τραγούδι - Video

Ελένη Φουρέιρα: Η σέξι χορογραφία και οι εντατικές πρόβες για το νέο της τραγούδι – Video | tlife.gr

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό της  Eurovision έχει κατακτήσει τους Ευρωπαίους και όχι μόνο. Η εκρηκτική της εμφάνιση στην Πορτογαλία εκτός από τη δεύτερη θέση της άνοιξε και το δρόμο για μια διεθνή καριέρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ευρώπη και έκλεψε την παράσταση τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση και σκηνική παρουσία όσο και με τη φωνή της.

Αυτή την περίοδο, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι και γι’ αυτό κάνει καθημερινά πολύωρες πρόβες προκειμένου να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της δασκάλας της αλλά και του εαυτού της.

Η Ελένη, δεδομένου ότι έχει αυξήσει πολύ τον πήχη και οι θαυμαστές της ανυπομονούν να ακούσουν και να δουν τη νέα της δουλειά έχει προσέξει κάθε λεπτομέρεια. Η ίδια, ανέβασε ένα βίντεο από τις πρόβες με την δασκάλα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: »Stay tuned», δηλαδή »Μείνετε συντονισμένοι». Στις 12 Οκτώβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι και video clip με τίτλο »No mame».

Δες τις πρόβες της Ελένης Φουρέιρα:

READ more