Ελένη Μενεγάκη: «Είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν είμαστε στην αρχή… Όταν τα έχεις κάνει όλα, δε σε νοιάζει πια»

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή «Happy Day» και τα όσα είπε για τη διαδρομή που έχει κάνει μέχρι σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλια.

Η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στον τρόπο που αλλάζει το σκεπτικό των περισσότερων ανθρώπων που έχουν κάνει μια πορεία ετών μέσα σε έναν χώρο, έχουν ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες, και φτάνουν στο σημείο να μην τους νιώθουν χαρούμενοι μες τη ζωή τους χωρίς να τους νοιάζει το πως θα κριθούν.

«Είπε και κάτι άλλο, “στη ζωή μου έχω γευτεί και τη μετριότητα και την αποτυχία, την επιτυχία δε την κατάλαβα, αλλά δε με πλήγωσε πολύ η αποτυχία”. Είπε πολλά πράγματα σήμερα. Κατ’ αρχήν, αυτά που είπε σήμερα, αυτά που είπε για την επιτυχία και την αποτυχία, πρέπει να φτάσεις σε κάποια ηλικία, να έχεις κάνει μια διαδρομή, να ξέρεις ότι έφτασες εκεί που ίσως ονειρευόσουν ή όχι, πάντως έφτασες κάπου ψηλά και να είσαι πια έτοιμος… Πώς να το πω…

Όταν είμαστε στην αρχή, προσέχουμε πάρα πολύ, μη κάνουμε λάθος, τι θα πούμε, μην κάνουμε κάτι, μας πληγώνουν οι αποτυχίες, ονειρευόμαστε μια πιο ουσιαστική επιτυχία, μετά την επιτυχία θέλεις κάποια άλλου είδους επιτυχία. Ε, κάποια στιγμή, όταν τα έχεις κάνει όλα, στη συγκεκριμένη περίπτωση με αυτόν τον άνθρωπο που έχει μια τεράστια διαδρομή, έχεις αμφισβητηθεί, έχεις πετύχει, οτιδήποτε, έχει πολλά μια διαδρομή, δεν σε νοιάζει. Δε σε νοιάζει πια. Λες “αυτά που ήθελα ή δεν ήθελα τα έκανα, είμαι πάρα πολύ ωραία και σήμερα είμαι αυτός που όλοι γνωρίζετε”… » είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διάβασε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Είναι δύσκολη η στιγμή που όλα αυτά δεν θα υπάρχουν για εμάς που κάνουμε πρωταθλητισμό»

Read More

And More