Ελένη Μενεγάκη: Η αξέχαστη εβδομάδα που πέρασε στη Νάξο!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή στην μαγευτική Νάξο, από όπου μάλιστα, έπινε καφέ με τους τηλεθεατές κι εξκλεκτούς καλεσμένους όλη αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στους δεύτερους ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης, που λίγο μετά την εκπομπή της Τρίτης, ανέβασε στο Twitter του φωτογραφίες με την ”βασίλισσα της πρωινής ζώνης”.

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε κάθε ημέρα της παραμονής της εκεί, κάτι που τόνισε και μέσα από την εκπομπή της, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια και για τους κατοίκους του νησιού: ”Στις τρεις μέρες που είμαστε στο νησί, όσους έχουμε γνωρίσει από κοντά μας έχουν σκλαβώσει. Ειλικρινά, δεν έχω λόγια να πω. Τόσο πολύ πια να μας περιποιηθούν και να μας φροντίσουν – δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Είμαι πραγματικά συγκινημένη. Και χθες που έκανα βόλτα επιτέλους στη Χώρα, διαπίστωσα ότι είναι πάρα πολύ όμορφα.”

Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, δεν ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι την Νάξο μόνη της. Στο πλευρό της ήταν και οι δύο κορούλες της, η 6χρονη Λάουρα και η 3,5χρονη Βαλέρια, για τις οποίες είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το περιοδικό ”People”: ”Δεν μπορώ να μετρήσω πόσο κόσμο έχουν χαιρετήσει οι κόρες μου αυτές τις μέρες. Δεν λέγεται! Συνέχεια με ρωτάνε ”Πού μας ξέρουν μαμά;” κι εγώ τους λέω ”Ξέρουν τη μαμά σας, παιδιά, οπότε αφού ξέρουν εμένα ξέρουν κι εσάς” και με ρωτάνε ”Από πού σε ξέρουν; Από την τηλεόραση;”. Και τους απαντώ ”Ναι”. Τους έχει κάνει μεγάλη εντύπωση… Κάθε φορά, που αυτές τις μέρες στηνόμασταν σε διάφορα σημεία με τα παιδιά για να βγάλουμε φωτογραφίες -πέρα από τον Γρηγόρη (σ.σ. Γκουντάρα) που τον είχαμε βάλει να μας φωτογραφίζει- μας φωτογράφιζαν άλλοι δέκα από πίσω.”

Δες φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί:

Read More

And More