Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε λίγο πριν πάει στην εκπομπή της και το δημόσιο μήνυμά της!

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε λίγο πριν πάει στην εκπομπή της και το δημόσιο μήνυμά της! | tlife.gr

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ ενεργή στο Instagram και λατρεύει να επικοινωνεί καθημερινά με τις διαδικτυακές της φίλες, που την ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσιάστρια μοιράζεται μαζί τους καθημερινά στιγμές από τη ζωή της, την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική, ενώ εκείνες δεν διστάζουν να τις κάνουν τα δικά τους σχόλια, στα οποία εκείνη απαντά χωρίς ενδοιασμούς και πιάνει μαζί τους… ψιλή κουβεντούλα. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη, μέσα από τα social media, τους δίνει τις δικές της συμβουλές, σε ζητήματα που τις απασχολούν, καθώς μετά από τόσα χρόνια εμπιστεύονται απόλυτα την κρίση της.

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν βρεθεί στα studio Pro, από όπου βγαίνει ζωντανά η εκπομπή της, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, στέλνοντας ο δικό της μήνυμα αισιοδοξίας στους followers της. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα μια φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε χαμογελαστή στον φακό, και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ευτυχία κερδίζεται!».

Μέσα σε λίγα λεπτά, όπως πάντα άλλωστε, τα likes που συγκεντρώθηκαν ήταν χιλιάδες, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για το πανέμορφο πρόσωπο της ωραίας Ελένης.

READ more