Ελένη Μενεγάκη: Χαμός στο twitter για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο

Πολλά δημοσιεύματα κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό με θέμα τη δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου που αφορά στη βίλα των Μελισσίων που ζει η παρουσιάστρια με τα παιδιά.

Με αφορμή ενός tweet της Ελένης, ενός άρθρου με τίτλο «Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του στο δρόμο;», ξεκίνησε ο χαμός στο twitter. Αμέσως οι διαδυκτιακοί φίλοι, έσπευσαν να της απαντήσουν και να την στηρίξουν κι εκείνη δεν άργησε να δώσει τις δικές της… απαντήσεις.

Όταν την ρώτησαν αν είναι αλήθεια όλα αυτά τα δημοσιεύματα εκείνη απάντησε: «Ναι» , επιβεβαιώνοντάς τα. Στη συνέχεια, όταν μια θαυμάστρια την ρώτησε «δηλαδή ο Λάτσιος ήθελε να πετάξει τα παιδιά του έξω από το σπίτι τους ή εσύ;» η Ελένη απάντησε: «Εκείνος. Εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά!»

Ακόμη μια ερώτηση ήταν: «πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τελικά;» η απάντηση της ήταν: «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα»! Ενώ δεν παρέλειψε να πει ευχαριστώ σε θαυμάστρια κοινωνιολόγο που της είπε πως όποτε θέλει μπορεί να ζητήσει την βοήθειά της.

Στο τέλος η Ελένη τους ευχαρίστησε όλους με το παρακάτω tweet:

Read More

And More