Ελένη Βαΐτσου: Ενοχλημένη με της αλλεπάλληλες ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή – «Τι να πούμε τώρα;»

Την Ελένη Βαϊτσου συνάντησαν το βράδυ της Τετάρτης 2/11 οι τηλεοπτικές κάμερες στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ποντικοπαγίδα“, η οποία παίζεται στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

Η ηθοποιός που τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Η δική μας οικογένεια” δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική της ζωή και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

«Τι σχέση έχουν τα σχόλια που μπορεί να γράφονται για την προσωπική μου ζωή με το ότι είμαι νέα και λαμπερή; Οι μεγάλοι άνθρωποι δεν έχουν σχέσεις; Με ενοχλεί όταν με ρωτάνε για την προσωπική μου ζωή ενώ από μόνη μου δε δίνω δικαίωμα για να ασχοληθεί κάποιος. Δε θέλω να εκθέτω την προσωπική μου ζωή αλλά δε θα την κρύψω κιόλας» ανέφερε αρχικά η Ελένη Βαϊτσου.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν έχει ενοχληθεί ποτέ από τους παπαράτσι με την ίδια ωστόσο να απαντά, «Ποιος παπαράτσι ρε παιδιά; Που είναι οι παπαράτσι; Είμαστε στην Αθήνα και μιλάμε για μένα τώρα, δηλαδή…. ποιος παπαράτσι; Δεν έχω δει ποτέ να με κυνηγάνε…».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βαϊτσου ρωτήθηκε για το αν είναι μόνη αυτή τη περίοδο.

«Μόνη σαν το λεμόνι; Τι να πούμε τώρα ρε παιδιά… Αφού δεν απαντώ σε τέτοια» ήταν η απάντησή της.

Read More

And More