Ελένη Χατζίδου – Άρης Σοϊλέδης: Ψάχνουν σπίτι στα Νότια Προάστια για να μείνουν μαζί!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Άρης Σοϊλέδης είναι στην καλύτερη φάση τους. Είναι φουλ ερωτευμένοι και αποφάσισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και τρεις μήνες πήρε τη απόφαση να ζήσει πλέον κάτω από την ίδια στέγη! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η γνωστή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ψάχνουν να νοικιάσουν ένα σπίτι στα Νότια Προάστια για να συγκατοικήσουν! Και οι δυο αγαπάνε τη θάλασσα και ψάχνουν ένα ευρύχωρο σπίτι στη Γλυφάδα, τη Βούλα ή τη Βουλιαγμένη.

Η Έλένη και ο Άρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, και παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να κρατάνε χαμηλό προφίλ για τη σχέση τους, όπου τους έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός… ο έρωτας, πλανάται στον …αέρα.


Τόσο η Ελένη όσο και ο Άρης ήθελαν από καιρό να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη και αποφάσισαν ότι πλέον ήρθε η ώρα. Η Ελένη, δεν έχει κρύψει ποτέ τον έρωτά της για τον Άρη αλλά και πως επιθυμεί να της κάνει …πρόταση γάμου. Φουλ ερωτευμένος όμως με την τραγουδίστρια είναι και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη στη ζωή τους φαίνεται ότι ο γάμος δεν είναι πλέον μακριά!


ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΕΝΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ TLIFE


Read More

And More