Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχει ανανεώσει ακόμα με το Star, τι αποκαλύπτει για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα;

Ως γνωστόν η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που δεν μασάει τα λόγια του και κάθε φορά που νιώθει έτοιμη να μιλήσει για ότι σκέφτεται, για ότι την απασχολεί, για ότι σχεδιάζει το κάνει χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος.

Ετσι ,λοιπόν, και αυτή την φορά η Ελεονώρα αποφάσισε να μιλήσει και να λύσει όλο αυτό το… μυστήριο που πλανάται και με το οποίο κάθε τρεις και λίγο μας προκύπτει μέγα ντόρος και το οποίο έχει να κάνει φυσικά με το Star και με το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα από το μπλογκ της αποκάλυψε σήμερα πως ακόμα δεν έχει έρθει σε καμία συμφωνία με τους Starικούς, αλλά και όχι μόνο! Ιδού το τι ακριβώς θέλησε να μοιραστεί μαζί μας…

«Τελείωσε και αυτή η σεζόν. Να μαστε καλά, να είστε και εσείς καλύτερα που μας φέρατε ως εδώ… Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν γραφτεί για το ποια θα είναι η συνέχεια, αλλά ακόμα η αλήθεια είναι πως ούτε γω γνωρίζω τι πρόκειται να γίνει. Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρη και για το οποίο είμαι αποφασισμένη εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον, είναι πως ο κύκλος της εκπομπής που υπηρετούσα μέχρι τώρα, κλείνει εδώ.

Έχω περάσει πολύ όμορφα στην επαγγλεματική μου πορεία μέχρι σήμερα, έχοντας ζήσει επιτυχία, αναγνώριση και αποδοχή, έχοντας πειραματιστεί και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία. Ταμπέλες εγώ στην τηλεόραση δεν βάζω. Βάζουν οι άλλοι. Δεν με απασχολούν. Ούτε οι ταμπέλες. Αλλά ούτε και οι άλλοι. Για μένα η τηλεόραση είναι ένας χώρος και τα είδη της, τα δωμάτια της. Σε κάποιο μπαίνεις, από κάποιο βγαίνεις. Τυχερός ο άνθρωπος που μπορεί να μπαινοβγαίνει στα δωμάτια χωρίς να πρέπει να αλλάζει ρούχα και ρόλους, χωρίς να πρέπει να υποδύεται, αλλά μπορώντας να είναι ο εαυτός του, αποδίδοντας τα μέγιστα σε όλα τα είδη.

Διάβασα κάπου πως ανανέωσα με το Σταρ, κάπου αλλού πως τα λόγια μου στην τελευταία εκπομπή ήταν αινιγματικά…
Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Δεν ανανέωσα με το Σταρ. Αλλά ακόμα δεν έχω τελειώσει κιόλας. Δεν ήταν καθόλου αινιγματικά τα λόγια μου. Είπα ξεκάθαρα πως θα τα πούμε από Σεπτέμβρη. Πήρα το ρίσκο μου. Θα τα πούμε;

Τα πράγματα είναι απλά. Έχω κάνει έναν πιλότο (ένα δείγμα) της εκπομπής που έχω να προτείνω και με την οποία θα ήθελα να ασχοληθώ.Έχω ξεκαθαρίσει με όλους όσους έχω συζητήσει και τους αφορά, πως δεν θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που κάνω μέχρι τώρα, αλλά και πως δεν θα ήθελα να επιστρέψω σε τίποτα από τα παλιά και γνώριμα.
Υπάρχει ενδιαφέρον. Και αυτό με χαροποιεί.

Μόνο αυτό μπορώ και μόνο αυτό ξέρω να σας πω. Από εκεί και πέρα μπορώ να περιοριστώ σε ένα μεγάλο εκ βαθέων «ευχαριστώ» σε όλους όσοι όλα αυτά τα χρόνια, με στηρίζουν, με συμπαθούν, με επιλέγουν και με χαροποιούν με το να μου κάνουν την τιμή να είναι συνοδοιπόροι μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι που κάνω στον κόσμο της τηλεόρασης.
Έχω ακόμα πολλά στο μυαλό μου που θα ήθελα να κάνω και να μοιραστώ μαζί σας. Κανούργια όμορφα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε παρέα.

Σας ευχαριστώ για όλα, όλους εσάς που ξέρετε ποιοι είστε, και θέλω να πιστεύω πως θα είμαι τυπική στο ραντεβού που σας έδωσα για Σεπτέμβρη…»

Read More

And More