Ελεονώρα Μελέτη: Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει φέτος τα μπάνια οι περισσότεροι celebrities, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες των τελευταία ημερών, κάνουν τους πάντες να ανυπομονούν για το καλοκαίρι.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σήμερα, Κυριακή 14/4 έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα μαζί με την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε μαζί με την κόρη της αλλά και την κόρη της κουμπάρας της, Φλορίντας Πετρουτσέλι να παίζουν στην παραλία.

Οι μικρές όπως θα δεις και στη φωτογραφία, φαίνεται πως το απολαμβάνουν πολύ και με τη βοήθεια της Ελεονώρας Μελέτη προσπαθούν να πιάσουν μικρά ψαράκια.

«Αυτό που θαυμάζω περισσότερο στα παιδιά είναι ο ενθουσιασμός να ανακαλύπτουν το κόσμο. Εδώ προσπαθούμε να πιάσουμε ψαράκια που βρίσκουν τροφή στο νεκρό δέρμα. Σε πολλά από τα ταξίδια που έχω κάνει , αυτή η θεραπεία πεντικιούρ κοστίζει από 30-60 ευρώ την ώρα! Στην χώρα μας, είναι μια από τις παροχές της φύσης. Να την αγαπάτε τη φύση!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Read More

And More