Ελεονώρα Μελέτη – Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φιλία και η κοινή τους έξοδος στην AXDW! [pics]

Γνωρίζονται κάτι περισσότερο από 10 χρόνια, όταν για πρώτη φορά συνεργάστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Star και είναι πια δυο πολύ καλές φίλες. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη και την Φλορίντα Πετρουτσέλι που βρέθηκαν μαζί στο fashion show της Υβόννης Μπόσνιακ στο περιστύλιο του Ζαππείου στην AXDW! Οι δυο παρουσιάστριες κάθισαν δίπλα δίπλα στο show Και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές.

Η αλήθεια είναι πως η φιλική τους σχέση μετρά πολλά χρόνια, με τις δυο τους να λένε συχνά πως οι ζωές τους έχουν πολλές ομοιότητες. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική για τις δυο τους όμως είναι η απόκτηση των παιδιών τους. Η μικρή Αλεξάνδρα (κόρης της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη) είναι πολύ καλή φίλη με τη Μαιρούλα, την κόρη της Φλορίντας και του Άρη Γούτου.

Τόσο η Ελεονώρα, μάλιστα, όσο και η Φλορίντα έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στα social media Ποζάροντας μαζί με τα αγγελούδια τους και αποκαλύπτοντας την όμορφη φιλία και των κοριτσιών τους! Ενώ, και οι φωτογράφοι έχουν «τσακώσει» τις δυο διάσημες μαμάδες σε χαλαρές βόλτες με τα κορίτσια τους.

Αυτήν τη φορά, όμως, η Ελεονώρα και η Φλορίντα άφησαν τα παιδιά στο σπίτι και έδωσαν το «παρών» στο fashion show της Υβόννης Μπόσνιακ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More