Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από το 2004 που της «ξύπνησε»… αναμνήσεις!

Μια φωτογραφία από το «σεντούκι του χρόνου» μοιράστηκε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τα social media και μας αποκάλυψε πως «ξύπνησαν» αναμνήσεις για εκείνη. Ήταν 2004, όταν η Ελεονώρα Μελέτη παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του Ant1 (ένα χρόνο πριν βρισκόταν στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Alter) και πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό. Την επόμενη χρονιά, βέβαια, η ίδια θα βρεθεί στον Πρωινό Καφέ και θα ξεκινήσει μια πορεία γεμάτη εκπλήξεις και νέα δεδομένα.

Τώρα, όμως, η Ελεονώρα Μελέτη, δέχτηκε από ένα φίλο της μια φωτογραφία από το παρελθόν και τη δημοσίευσε στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας πώς ήταν το 2004 όταν ήταν 26 ετών!

«Σας ευχαριστούμε που και σήμερα επιλέξατε εμάς για την ενημέρωση σας…» δεν κρατάω αρχείο, το θεωρώ αγχωτικό και μάταιο… γι’ αυτό και όταν φίλοι μου στέλνουν τέτοιες φωτό από το σεντούκι του χρόνου χαμογελώ και λέω «ωχ έχω ζήσει και αυτό!». Και ξαφνικά θυμάμαι τα πάντα με λεπτομέρειες… 2004… 26 ετών, δελτίο ειδήσεων @ant1tv… όλες μα όλες οι φωτογραφίες που έλαβα τραβηγμένες από το λάθος προφίλ! Τόσο ψάρι… λες και ήξερα ότι υπάρχει και σωστό! Αμ το ροζ σακάκι με το κόκκινο νύχι; Ήμουν πολύ μπροστά… λίγο αργότερα αυτός ο συνδυασμός έγινε… very Prada! Επόμενη ενημέρωση σας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την @ellistai… καλό σας απόγευμα!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Read More

And More