Ελεονώρα Μελέτη: Οι όμορφες στιγμές με την κόρη της, την ώρα που οι φήμες την θέλουν εκτός Alpha (pics)

Η Ελεονώρα Μελέτη σίγουρα βιώνει ένα πολύ ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, που ίσως να μη μοιάζει με τα προηγούμενα. Βλέπεις, κυκλοφορούν κάποιες φήμες που θέλουν την γνωστή παρουσιάστρια να μην μας καλημερίζει το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, χθες Σάββατο, η Ελεονώρα δεν πρόκειται να επιστρέψει με το “Ώρα για Μελέτη”, ενώ οι πληροφορίες θέλουν να μένει ακόμη και εκτός καναλιού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γνωστή παρουσιάστρια δεν θα είναι στην εκπομπή, αλλά αντιθέτως στον αέρα θα βρίσκονται η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χατζή και ο Πέτρος Καρσιώτης. Μάλιστα, το κανάλι έχει συζητήσει ήδη με την Ελεονώρα για τη λύση του συμβολαίου της. Την ίδια στιγμή που ακούγονταν όλα αυτά, η Ελεονώρα Μελέτη απολάμβανε τον ελεύθερο της χρόνο με την οικογένειά της, τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους, Αλεξάνδρα.

Το πρωί του Σαββάτου, η αγαπημένη παρουσιάστρια, εκμεταλλευόμενη το ρεπό της αλλά και τον ηλιόλουστο καιρό πήγε για φαγητό μαζί με την οικογένειά της, με σκοπό να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Μάλιστα, η ευτυχισμένη μανούλα δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό βίντεο με την μικρή Αλεξάνδρα, η οποία προσπαθούσε να… καθαρίσει το ποτήρι της, στην ταβέρνα όπου κάθονταν οικογενειακώς!

Δες το βίντεο:

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να περνάει μια μεταβατική περίοδο στα επαγγελματικά της – χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα σίγουρο ακόμα – αλλά πάνω απ’ όλα νιώθει ευλογία για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, για τον ισχυρό δεσμό που έχει με τον άντρα της αλλά και την όμορφη σχέση που έχει με την μονάκριβη κόρη της.

Η παρουσιάστρια τρέφει τεράστια αγάπη στην μικρή Αλεξάνδρα και για εκείνη είναι πραγματικά όλη της η ζωή. Δεν είναι λίγες οι φορές, που η τρυφερή μανούλα έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες αλλά και λόγια αγάπης για την μικρή της πριγκίπισσα, μέσα από τα social media της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More