Ελεονώρα Μελέτη: Οι στιγμές προδοσίας του 2018 και το γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωής της! [pics]

Ελεονώρα Μελέτη: Οι στιγμές προδοσίας του 2018 και το γεγονός που άλλαξε για πάντα τη ζωής της! [pics] | tlife.gr

Σε λίγες ώρες φεύγει για πάντα το 2018 και για τον καθένα από εμάς είχε όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές, χαρές και πίκρες. Όλοι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο κάνουμε τον απολογισμό μας αλλά και δίνουμε ευχές με την ελπίδα να είναι καλύτερο το 2019!

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά για την Ελεονώρα Μελέτη. Απέκτησε την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και επέστρεψε στην τηλεόραση κάνοντας επιτυχία! Η ίδια, κάνοντας τον απόλογισμό της χρονιάς μοιράστηκε μαζί με ειλικρίνεια στιγμές ευτυχίας αλλά και απόγνωσης προδοσίες και απογοητεύσεις. Ωστόσο το 18 θα το θυμάται για πάντα η παρουσιάστρια αφού άλλαξε για πάντα τη ζωής της ο ερχομός της κόρης της!

Διάβασε όσα έγραψε:

«2018: μια χρόνια που είχε απ όλα! Απερίγραπτες στιγμές μοναδικής ευτυχίας, στιγμές απόγνωσης κ πανικού, ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου κ κάποιους που έφυγαν από επιλογή τους, στιγμές επιβράβευσης κ ικανοποίησης αλλά κ στιγμές προδοσίας κ απογοήτευσης. Μια χρόνια όμως που μετέτρεψε τα δύσκολα σε μαθήματα, κ τα όμορφα σε μια πηγή αστείρευτης ευτυχίας για την οποία μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι… Μια χρόνια που με άλλαξε για πάντα κ μου γνώρισε αυτό το μανοδικο πλάσμα που έχω τη χαρά να είναι κόρη μου! 2018 u rocked! #myyear #mylife #mylove #mydaughter

READ more