Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει σε ρόλο μοντέλου και «τρολάρει» το… GNTM!

Το GNTM κορυφώνεται σιγά σιγά, όσο πλησιάζουμε στο τέλος και τα σχόλια φυσικά σε twitter και Instagram δεν έχουν τέλος. Τα κορίτσια και οι ίντριγκες που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά τους, με τις FF και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες παραμένουν στην κορυφή του σχολιασμού, ενώ και η κριτική επιτροπή δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Με αφορμή, τα συμβούλια που γίνονται μετά το τέλος κάθε δοκιμασίας και τις επικές ατάκες των: Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλού και Άγγελου Μπράτη, η Ελεονώρα Μελέτη (γνωστή για τη δράση της στα social media και τα «πειράγματά» της) ποζάρει σε ρόλο μοντέλου και αναπαριστά το πώς θα ήταν η κριτική στη φωτογραφία της!

Δες την ανάρτησή της:

«Πάμε να δούμε τη δίκη μου φωτογραφία.

Βίκυ Καγιά: «Μόνο με μια λέξη μπορώ να περιγράψω αυτή τη φωτογραφία. “awful” “tragic” “disaster”. Πού πας με αυτή τη φωτογραφία; Μετά από τόσο καιρό, τόσες πόζες αυτό σκέφτηκες να κανείς ως καλύτερο κλικ; Γιατί κορίτσι μου; Γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;»

Άγγελος Μπράτης: «Είμαι πάρα πολύ συγχυσμένος αυτή τη στιγμή. Έχεις καταστρέψει το ρούχο. Πήρες ένα έργο τέχνης και το κανείς να δείχνει σαν κινεζική φούστα lambada. Αυτό θέλει θράσος για να το κάνεις. Δεν έδειξες σεβασμό στο ρούχο. Για μένα πρέπει να αποχωρήσεις από το Instagram».

Δημήτρης Σκουλός: «Ξέρεις ποσό σε συμπαθώ, αλλά δεν… δεν… δεν θα μπορούσα να δουλέψω με αυτό το μοντέλο. Δεν σώζεται. Τέλειο χρώμα το ρούχο, τέλειο χρώμα το μαλλί. Αλλά που είναι το πρόσωπο; Με τέτοιες γωνιές και κοιτάς κάτω; Αν έπρεπε να παραδώσω φωτογραφία θα σε αφαιρούσα τελείως με ρετούς και θα άφηνα μόνο το φόρεμα και τις μπότες».

Ηλιάννα Παπαγεωργίου: «Αυτή είναι μια κακή φωτογραφία. Πού πας με σκυμμένο το κεφάλι; Κανείς δεν θα σε πάρει σοβαρά σε καμία μητρόπολη της μόδας με αυτή την εικόνα. Εγώ σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου έχω πάντα ψηλά το κεφάλι. Από μένα είναι όχι».

 

Read More

And More