Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης σήμερα έζησαν μια άκρως ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή, καθώς βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους.

Η νεοφώτιστη, η οποία πριν λίγους μήνες έγινε πέντε ετών, πήρε δύο ονόματα – Αλεξάνδρα Ωκεανίς – και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Mega βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Σε μια τόσο ιερή στιγμή, το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα Μαροσούλη και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Η Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης επιθυμούσαν η κόρη τους να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη από τον αγαπημένο της, ο οποίος της πρότεινε να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο. Στο πλαίσιο μιας αυθόρμητης κίνησης, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Φωτογραφία από τη δεξίωση αμέσως μετά τη βάφτιση της Αλεξάνδρας

«Θέλαμε να μην είναι βρέφος. Η βάπτιση είναι ένα σημαντικό μυστήριο αλλά προτιμούσαμε να γίνει μετά τα 3 χρόνια. Στεναχωριέμαι πολύ όταν βλέπω μωράκια να πλαντάζουν στο κλάμα γυμνά στη θέα ενηλίκων» είχε αποκαλύψει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Της αρέσει και εκείνης το νερό. Θέλω να μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα. Να νιώσει ασφαλής. Δε θέλω να αναστατωθεί. Δεν μπορώ, όταν πηγαίνω σε βαφτίσεις και βλέπω παιδάκια να κλαίνε υποφέρω μέσα μου. Δεν παρεκκλίνω καθόλου από το παραδοσιακό νόημα της βάφτισης» είχε πει επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

Να σας ζήσει!

Read More

And More