Ελεονώρα Μελέτη: Το TLIFE στα παρασκήνια της πρεμιέρας της! Δες τι έκανε η παρουσιάστρια στα διαλείμματα (pics)

Μετά από πολλά χρόνια, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε ξανά στον παλμό της πρωινής ζώνης. Φανερά αγχωμένη, αλλά ανανεωμένη, πιο όμορφη από ποτέ, το πρωί της Δευτέρας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε την πρώτη της “καλημέρα” στους τηλεθεατές της εκπομπής “Ώρα για Μελέτη” , ευχαριστώντας τους παράλληλα για την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει όλα τα χρόνια της καριέρας της.

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Ελεονώρα θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο. Η εκπομπή της θα έχει infotainment θεματολογία και ο Νίκος Μάνεσης θα βρίσκεται στα μετόπισθεν, για να καθοδηγεί την ομάδα. Η Ελεονώρα, βέβαια, έχει αρχίσει από τα δελτία ειδήσεων, οπότε η ενασχόλησή της με την ενημέρωση και η εμπειρία της στην ψυχαγωγία μπορούν να παντρευτούν σε μια εκπομπή τέτοιου ύφους χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Star, μιας και τα γραφεία της διοίκησης, όπως και οι ενημερωτικές εκπομπές του Alpha, που έχει συγχωνευτεί πλέον με το Star, στεγάζονται πια εκεί. Αφού, λοιπόν, ολοκλήρωσε την πρώτη της πρεμιέρα στο ραδιόφωνο του Δρόμου 89.8 με τον Νικόλα Ράπτη, στη συνέχεια άλλαξε… όροφο και βρέθηκε στο καμαρίνι της, προκειμένου να ετοιμαστεί για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής εκπομπής της.

Αφού, λοιπόν, ετοιμάστηκε με τη βοήθεια των στενών συνεργατών της και έριξε μια τελευταία ματιά στην σκαλέτα της, η Ελεονώρα κατέβηκε στο πλατό και βγήκε στον αέρα με ενθουσιασμό για το νέο της αυτό ξεκίνημα. Στα διαλείμματα ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και, παρόλο που ήταν προσηλωμένη στη δουλειά, καθώς είναι τελειομανής και επιθυμούσε να πάνε όλα άψογα στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, δεν έχασε λεπτό το χιούμορ της και τα πειράγματα με τους συνεργάτες της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την παρουσιάστρια…

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More