Ελληνίδες celebrities ξεπερνούν τον χωρισμό τους κάνοντας διακοπές – Φωτογραφίες

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι. Για κάποια από αυτά μάλιστα, οι φήμες είχαν ξεκινήσει αρκετά πιο νωρίς, ωστόσο δεν έλειψαν και οι χωρισμοί που έσκασαν σαν «βόμβα» στα media.

Οι Ελληνίδες celebrities που χώρισαν πρόσφατα, απολαμβάνουν τις διακοπές τους χωρίς ταίρι και οι νέες τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πως περνούν και μόνες τους καλά! 

  • Κατερίνα Δαλάκα

Στην Πάρο ταξίδεψε η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το TLIFE, η αθλήτρια έφυγε από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα, ενώ οι followers τους στα social media είχαν αντιληφθεί πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σχέση τους, καθώς οι δυο τους είχαν αρκετές ημέρες να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία.

Για την ώρα, η Κατερίνα Δαλάκα απολαμβάνει τις διακοπές στην Πάρο με τα αδέλφια της.

  • Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Χωρισμένη και ανανεωμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, η influencer επιβεβαίωσε πως δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη του Survivor.

Οι νέες της φωτογραφίες από την Κύθνο αναδεικνύουν το super fit κορμί της! Για την ώρα πάντως η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα κυκλοφορεί ως single, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι της παρέα με φίλους.

  • Ευγενία Σαμαρά

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για την Ευγενία Σαμαρά, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη. Το ζευγάρι το οποίο μετρούσε αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με έναν «αθόρυβο» χωρισμό.

Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης, από την πρώτη τους επαφή με τα media δεν θέλησαν ποτέ να απασχολήσουν με λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Αυτές τις μέρες η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπως αποκάλυψαν οι νέες της αναρτήσεις στο instagram.

Δες το παρακάτω βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

 

  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το ταξίδι της στη Νάξο βρέθηκε στα Κουφονήσια στο πρώτο της καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Και μπορεί οι φήμες για το τέλος της σχέσης τους να είχαν ξεκινήσει από τις αρχές της σεζόν, η επιβεβαίωση ήρθε μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου από το Survivor All Star.

«Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μιλάμε και τα πράγματα είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Με τον Κωνσταντίνο που έχουμε ζήσει πολλά πράγματα θέλουμε να κρατήσουμε ο ένας τον άλλο στη ζωή του και να υπάρχει μια ωραία σχέση. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο», δήλωσε πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της:

 

Φωτογραφίες: Instagram/NDP

 

 

Read More

And More