Έμη Λιβανίου: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της έχει ύψος 3.80 και είναι άκρως εντυπωσιακό! [video]

Έμη Λιβανίου: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της έχει ύψος 3.80 και είναι άκρως εντυπωσιακό! [video] | tlife.gr

Η Έμη Λιβανίου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μαίρη Αρώνη για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής και μας έδειξε το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σαλόνι της, ύψους 3,80.

«Αφού έχουμε τέσσερα μέτρα ύψος έχουμε δέντρο 3,80. Τα παιδιά βοηθάνε να στολίσουμε το δέντρο και μας αρέσει πάρα πολύ. Ο Κωνσταντίνος Βαριέται λίγο, φεύγει, ξαναέρχεται, η Αλεξάνδρα είναι πιο κεφάτη, εγώ είμαι η σταθερή… Η Αλεξάνδρα πάει προς τα 16 και ο Κωνσταντίνος πάει στα 18… Πάντα είχα πολύ ωραία Χριστούγεννα, δεν έχω κακή ανάμνηση. Τα πρώτα Χριστούγεννα που ήμουν μακριά από τα παιδιά ήμασταν Αιθιοπία με τον Τέρενς Κουίκ. Μου έλειπε η κόρη μου και πάω να πάρω αγκαλιά ένα παιδάκι το οποίο τρόμαξε γιατί με είδε ξανθιά και με είχαν πιάσει τα κλάματα…», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Μια χαρά είμαι στη ζωή μου. Μετά από δύο παιδιά και ένα γάμο δε βρίσκω το λόγο να θέλω να ξαναπαντρευτώ. Τώρα τι να σου πω; Δεν ξέρω ο Άγιος Βασίλης τι θα φέρει;».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more