Ένα φίδι στο πλυντήριο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια γυναίκα έβαλε πλυντήριο και όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα πλύσης και άνοιξε το πορτάκι δεν πίστευε στα μάτια της. Σοκαρίστηκε όταν είδε ένα πορτοκαλί φίδι πέντε μέτρων, κουλουριασμένο πάνω στα καθαρά της ρούχα. Κι όμως το ερπετό επέζησε μετά την πλύση!

”Η πρώτη πλύση είχε τελειώσει και ήμουν έτοιμη να βάλω και τα υπόλοιπα ρούχα, όταν ξαφνικά είδα κάτι να κουνιέται. Έβγαλα μερικά ρούχα και είδα το φίδι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια των παιδιών, αλλά όταν κοίταξα καλύτερα, τρομοκρατήθηκα, έκλεισα την πόρτα και αμέσως κάλεσα την αστυνομία”, είπε η 51χρονη wendy. ”Έπαθα σοκ! σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχουν κι άλλα μέσα στο σπίτι, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Τα μισώ τα φίδια. Δεν έχω ιδέα για το πως κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο πλυντήριο”, πρόσθεσε.

H Wendy κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού νόμιζαν ότι έκανε φάρσα. Εκείνη έπαιρνε ξανά και ξάνα και τους παρακαλούσε να την ακούσουν. Τελικά την παρέπεμψαν στην φιλοζωϊκή της περιοχής. ‘Οταν κάλεσε εκεί, της είπαν ότι θα στείλουν κάποιον το πρωί. Την επόμενη μέρα το πρωί ήρθε ο εκπρόσωπος της φιλοζωϊκής από το σπίτι και έβγαλε το φίδι από το πλυντήριο. Εσύ τι θα έκανες εαν άνοιγες το πλυντήριο και έβλεπες μέσα ένα φίδι;

Read More

And More