Ένταση στο “Καλοκαίρι #Not” με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη – “Με ενόχλησε το σχόλιο τσιτσίδι, είναι σεξιστικό…” [video]

Ένταση προκλήθηκε, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα του «Καλοκαίρι #Not», όταν βγήκε ζωντανά στην εκπομπή, μέσω Skype, η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Μεταξύ άλλων, η μελαχρινή καλλονή αναφέρθηκε σε κάποια σχόλια που έγιναν χθες από τη Ναταλί Κάκκαβα, σχετικά με τη γυμνή φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Η Δήμητρα τοποθετήθηκε με έντονο ύφος επί του θέματος, με τη Ναταλί να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοούσε και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παρεμβαίνει για να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση τύπου ότι είναι και φέτος της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Το θεωρώ αρκετά σεξιστικό αυτό το σχόλιο. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο…», είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα.

Τότε, η Ναταλί πήρε τον λόγο και εξήγησε: «Μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Είσαι ένα κορίτσι με πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα. Από εσένα θέλω να δω και άλλα πράγματα. Η λέξη τσιτσίδι δεν νομίζω ότι σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Μου αρέσεις πάρα πολύ και θέλω να σε βλέπω διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω, ούτε εσένα προσωπικά, ούτε καμία…»

Τέλος, ο Γρηγόρης έσπευσε να υπερασπιστεί στην σύζυγό του, λέγοντας: «Δήμητρα μου, μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Σε παρακαλώ. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πώς αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δε θα έπρεπε να σε θίξει…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More