Γιάννης Μάρκου: Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία στη Βαρυμπόμπη

Στις Αρχές παραδόθηκε ο 26χρονος άνδρας που μαχαίρωσε με πάνω από 15 μαχαιριές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/10.

Το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του έλαβε τέλος.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο νεαρός άνδρας εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την άγρια επίθεση.

Δες το βίντεο από το Mega:

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του Γιάννη Μάρκου, Γιάννης Μαρακάκης είχε πει στην εκπομπή του Mega, Χαμογέλα και πάλι: «Οι Αρχές όταν έχουν ένα τέτοιου τύπου κακούργημα να ξετυλίξουν, πρέπει να δουν ακριβώς πώς αυτό το πράγμα δικαιολογείται, γιατί αλλιώς μπορεί να πούμε εντάξει, όπου και να βρεθείς μπορεί να βρεθεί ένας τρελός να βγάλει ένα στιλέτο ή να έρθει κάποιος να σε πυροβολήσει… Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο.

Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες του σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση» ενώ σημείωσε πως ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο, αν και βρίσκεται ακόμη σε καταστολή.

Read More

And More