Ριφιφί στο Ψυχικό: “Είναι όλα ψέματα” – Τι υποστηρίζουν η μητέρα και η πεθερά της Τέτας Καμπουρέλη

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης έχει η υπόθεση του ριφιφί τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό, για την οποία προφυλακίστηκε πριν από λίγα 24ωρα ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη.

Μάλιστα, χθες, είδε το φως της δημοσιότητας φωτογραφία ντοκουμέντο του φερόμενου ως δράστη κατά την έξοδό του από το υποκατάστημα της τράπεζας, φορώντας χειρουργική μάσκα, γάντια μίας χρήσεως και καπέλο τζόκεϊ.

Στην εκπομπή T-live, το πρωί της Δευτέρας, μίλησαν η μητέρα της Τέτας Καμπουρέλη, αλλά και η μητέρα του 58χρονου κατηγορούμενου, οι οποίες έχουν πέσει από τα σύννεφα.

«Τι να σας πω; Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω ιδέα. Γνωρίστηκαν με την κόρη μου όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί. Όταν γνωρίστηκαν, εκείνος έβαφε αυτοκίνητα, φανοποιός ήταν. Με πήρε η κόρη μου τηλέφωνο και με ρώτησε εάν άκουσα από τα κανάλια τι γίνεται. Έχω μείνει άφωνη. Τι να πει το κορίτσι μου; Έχω μείνει άφωνη. Σκέφτομαι και τη μάνα του την καημένη. Ξαφνικά το έμαθε το κορίτσι μου. Όπως μου είπε η κόρη μου, πήγε να πάρει γιαούρτια και δε ξαναγύρισε. Το έμαθε, όταν το βράδυ πήγε στο μαγαζί η αστυνομία» υποστήριξε η μητέρα της γνωστής αισθητικού.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 58χρονου κατηγορούμενου είπε: «Είναι όλα ψέματα, αυτά τα πράγματα δεν τα κάνει το παιδί μου. Αυτός φοβάται να τα κάνει αυτά τα πράγματα. Το ξέρω το παιδί μου, δε μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν τον είχαν συλλάβει ποτέ, ποτέ! Τίποτα δεν του έχουν κάνει, αυτό έγινε τώρα. Ποτέ δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ποιος τα λέει αυτά; Ψέματα τα λένε όλα. Τίποτα τέτοιο δεν έχει γίνει. Μια χαρά παλικάρι είναι, τίμιο, καλό και εργατικό. Δεν κάνει τέτοια πράγματα το δικό μου το παιδί. Δεν το λέω επειδή είναι παιδί μου αλλά επειδή το ξέρω. Πρώτα, πρώτα αυτός ο άνθρωπος φοβάται να κάνει τέτοια πράγματα».

Δες το βίντεο:

Read More

And More