Φωτογραφία ντοκουμέντο

Ριφιφί στο Ψυχικό: Η στιγμή που ο 58χρονος κατηγορούμενος βγαίνει από την τράπεζα

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο από την υπόθεση με το ριφιφί στο Ψυχικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος.

Στην εικόνα φαίνεται ο 58χρονος, που κατηγορείται για τη ληστεία-μαμούθ έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στα βόρεια προάστια. Φορά καπέλο, μάσκα προστασίας και γάντια μίας χρήσεως και καταγράφεται από την κάμερα ασφαλείας. Το ημερολόγιο έδειχνε 21η Οκτωβρίου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ντοκουμέντο, κρατά μία τσάντα όπου εκτιμάται από τις Αρχές ότι έκρυψε κλοπιμαία και στη συνέχεια τα έβγαλε από την τράπεζα.

Ο ίδιος πάντως στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος.

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα».

Το DNA του 58χρονου που βρέθηκε στο πλαστικό κουτί ενός εκ των 4 θυρίδων θεωρήθηκε αδιάσειστο στοιχείο και έτσι εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

«Στις χειρολαβές του επίμαχου κουτιού, στο μοναδικό σημείο που έρχεται αναγκαστικά κάποιος σε άμεση επαφή προκειμένου να το εξάγει και να το εισάγει στη θυρίδα, βρέθηκε μίγμα βιολογικού υλικού της ιδιοκτήτριας και ενός ακόμα αταυτοποίητου προσώπου. Όχι όμως δικό μου».

Δες εδώ τι δήλωσε ο δικηγόρος του 58χρονου για το DNA που βρέθηκε σε πλαστικό κουτί θυρίδας.

«Άρωμα» γυναίκας αποκτά η υπόθεση της κλοπής τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει μία 50χρονη, η οποία ερευνάται εάν έχει εμπλοκή με την κινηματογραφική διάρρηξη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΒΗΜΑ» και «ΝΕΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 58χρονου, ψάχνοντας τα κοινωνικά του δίκτυα και τις εφαρμογές δικτύωσης προκειμένου να βρει ίχνη που σχετίζονται με την κλοπή των θυρίδων.

Το σημαντικότερο είναι η έρευνα που έχει γίνει στην κατοικία μιας 50χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

Η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων με αρνητικά αποτελέσματα.

Μάλιστα, έρευνα έχε γίνει και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.

Read More

And More