Ριφιφί στο Ψυχικό – Δικηγόρος 58χρονου: “Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι το πρωτογενές βιολογικό υλικό μεταφέρθηκε μέσω τρίτου”

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 58χρονος σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό.

Ο 58χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στην κλοπή και ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ασφαλές το συμπέρασμα της αστυνομίας για το βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε και το οποίο τον κατέστησε υπόλογο για την διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων.

Ο δικηγόρος του, Βασίλης Σερεμέτης μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Το μοναδικό αποδεικτικό υλικό εις βάρος του κατηγορουμένου είναι η ταυτοποίηση του βιολογικού υλικού του σε μείγμα τριών ή τεσσάρων προσώπων εντός ενός κιβωτίου σε μια θυρίδα που κανονικά δεν έχει νόμιμη πρόσβαση. Μεμονωμένα αυτό το στοιχείο είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό, γι’ αυτό έγινε και η προσωρινή κράτησή του.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ισχυρισμός που λέει ότι “ουδέποτε είχα πρόσβαση σε αυτήν τη θυρίδα”, υπάρχει μια εύλογη απορία όλων για το πώς βρέθηκε εκεί το βιολογικό υλικό του. Η μόνη εύλογη εξήγηση είναι ότι δεν αποτέθηκε το βιολογικό υλικό άμεσα, πρωτογενώς από τον ίδιο στο κουτί, αλλά μεταφέρθηκε εκεί ακουσίως μέσω τρίτου προσώπου, προφανώς της ιδιοκτήτριας της θυρίδας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σερεμέτης στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ νωρίς ακόμη στην υπόθεση. Είμαστε στο στάδιο των ανακρίσεων. Θα γίνουν σίγουρα ενέργειες από τον ανακριτή και περιμένουμε τα αποτελέσματα των αναλύσεων του τεχνικού συμβούλου».

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open:

Read More

And More