Επικεφαλής ΣΔΟΕ στο TLIFE: “Ψάχνουμε τον Ρέμο και τον Ηρακλή”

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ είναι εδώ και καιρό ο διάσημος τραγουδιστής. Το πρώην ΣΔΟΕ ελέγχει τα εισοδήματα του Αντώνη Ρέμου αλλά και τις συναλλαγές του για όσο καιρό ήταν πρόεδρος του Ηρακλή.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη ο οποίος δήλωσε: ”Ναι γίνεται έρευνα όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, όταν ο Α.Ρέμος ήταν πρόεδρος του Ηρακλή.” Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία που να αποδεικνύουν αν ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει εμπλακεί ή όχι στο παράπτωμα της φοροδιαφυγής.

Ο έλεγχος στα προσωπικά οικονομικά του τραγουδιστή φαίνεται ότι ήρθε ως συνέπεια των ερευνών που είχε ξεκινήσει νωρίτερα το ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ Ηρακλής, στην οποία ο Αντώνης Ρέμος υπήρξε πρόεδρος. Κατά τη θητεία του τραγουδιστή στην προεδρία της ΠΑΕ οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντόπισαν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, σημαντικά ποσά που δεν δικαιολογούνται, τουλάχιστον έως τώρα. Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές «ξεσκονίζουν» τα 3,3 εκατ. ευρώ που κατατέθηκαν για αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, καθώς και το 1,5 εκατ. ευρώ που δόθηκε για τον ίδιο σκοπό από πρόσωπο που φέρεται να ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ διεξάγεται από κλιμάκιο της υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και από στελέχη της Αθήνας που ειδικεύονται στο ηλεκτρονικό έγκλημα, το «ξέπλυμα» χρήματος και τη φοροδιαφυγή. Για περισσότερες πληροφορίες στο ρεπορταζ του newsit.

Read More

And More