Επίσημη πρεμιέρα για «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης»! Ποιοι έδωσαν το παρών; Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα για «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης»! Ποιοι έδωσαν το παρών; Φωτογραφίες | tlife.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το παιχνίδι του έρωτα και της τύχης» που παρουσιάζεται στο θέατρο «Αργώ – Αιμιλία Υψηλάντη», το βράδυ της Τετάρτης. O Εμμάνουελ Μανιός παρουσιάζει με χιούμορ και ιδιαίτερη ματιά την ρομαντική κωμωδία του σπουδαίου Γάλλου Πιερ ντε Μαριβώ, με οκτώ ηθοποιούς επί σκηνής: οι Σπύρος Σπαντίδας, Μάρα Δαρμουσλή, Έλενα Μεντζέλου, Πάνος Καρμάτης, Γιώργος Ζώης, Βαλίσια Βύζα, Ντάνιελ Εμίλιο & Kοσμάς Zαχάρωφ, συμμετέχουν σε μία συναρπαστική ίντριγκα, γεμάτη εκπλήξεις και ερωτικά γαϊτανάκια.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που έδωσαν το παρών και απόλαυσαν την θεατρική παράσταση ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Αιμιλία Υψηλάντη, ο Κώστας Αρζόγλου, η Πηγή Δεβετζή, η Μιρέλα Μανιάνι, ο Μάνος Αντώναρος κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Πηγή Δεβετζή-Μιρέλα Μανιάνι-Έλενα Βρεττού-Ελίνα Παπαθεοδώρου

Πηγή Δεβετζή-Μιρέλα Μανιάνι

Σοφία Μαριόλα-Κώστας Αρζόγλου-Στράτος Τζώρτζογλου

Ιρένε Τροστ

Ελίνα Κέφη

Γεωργία Σαραντοπούλου-Πάνος Καρμάτης-Έλενα Μεντζέλου-Μάρα Δαρμουσλή-Αιμιλία Υψηλάντη

Κοσμάς Ζαχάρωφ-Σπύρος Σπαντίδας-Κώστας Αρζόγλου

Λεωνή Γιαδζόγλου – Μάνος Αντώναρος

Θωμάς Ντούμας – Γιάννης Καζανίδης

Σοφία Μαριόλα – Στράτος Τζώρτζογλου

Λίγα λόγια για το έργο:

Η όμορφη, νεαρή Σύλβια επιθυμώντας να μάθει περισσότερα για τον νεαρό που ο πατέρας της διάλεξε για σύζυγό της, αποφασίζει να αλλάξει θέση με την υπηρέτριά της, όταν μαθαίνει πως έρχεται να την γνωρίσει. Δεν ξέρει, όμως, πως και ο νεαρός Δοράντης έχει επιλέξει να κάνει το ίδιο. Αυτό το παιχνίδι μεταμφιέσεων, με μαέστρο τον ίδιο τον πατέρα της Σύλβιας, οδηγεί σε συναισθηματικά μπερδέματα και μια γλυκιά διαμάχη ανάμεσα στις τάξεις και τα φύλα. Δύο ζευγάρια ερωτεύονται αγνοώντας την πραγματική ταυτότητα του άλλου, αποδεικνύοντάς μας πως η καρδιά ακολουθεί πάντα το δικό της δρόμο!

Πρόκειται για ένα έργο ύμνο στον έρωτα, γραμμένο από έναν από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς, τον Μαριβώ, οι κωμωδίες του οποίου – μετά από αυτές του Μολιέρου – είναι οι περισσότερο παιγμένες στο Γαλλικό Θέατρο.

Φωτογραφίες: NDP

READ more