Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη κατηγορούμενη έβλεπε την Ιωάννα στο δικαστήριο από την τηλεόραση στο κελί της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/9 στα δικαστήρια και συγκλόνισε το Πανελλήνιο με το σθένος της και την δύναμη της ψυχής της. Η 36χρονη που της επιτέθηκε από την άλλη δεν έδειξε το ίδιο θάρρος και παρακολούθησε τα πάντα από το κελί της στον Κορυδαλλό, όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega.

Η Ιωάννα ανέβαινε τα σκαλιά του Πρωτοδικείου Αθηνών, για να δώσει το «παρών» στη δίκη για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος της, με βιτριόλι, πριν από 16 μήνες.

Την ίδια ώρα, η 36χρονη κατηγορούμενη, δειλιάζοντας να εμφανιστεί στο δικαστήριο -σύμφωνα με πληροφορίες του Mega-παρακολουθούσε το τι συνέβαινε από τις φυλακές Κορυδαλλού, μέσω της τηλεόρασης που υπάρχει στο κελί της.

Η Ιωάννα, που δείχνει αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής, θα είναι στη δικαστική αίθουσα σε κάθε συνεδρίαση του Δικαστηρίου, μέχρι και την έκδοση της απόφασης.

 

«Η Ιωάννα πραγματικά ένιωσε μία ανακούφιση μετά το δικαστήριο. Ήταν η πρώτη ημέρα που είδε πραγματικά και ήρθε σε επαφή με τόσο πολύ κόσμο. Το είχαμε συζητήσει ότι μπορεί να μην εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο. Ήταν κάτι που το περιμέναμε» τόνισε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

Read More

And More