Επώνυμες κυρίες στο opening party νέου κέντρου ομορφιάς! [pics]

Επώνυμες κυρίες στο opening party νέου κέντρου ομορφιάς! [pics] | tlife.gr

Αντίστροφα μετρούν για τα Χριστούγεννα οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz και λίγο πριν το ρεβεγιόν όλες λίγο πολύ φροντίζουν να απολαύσουν μια περιποίηση προσώπου για να είναι λαμπερές. Έτσι, πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο opening party ολοκαίνουργιου salon de beaute στα νότια προάστια και ενημερώθηκε για θέματα ομορφιάς.

Με μία άκρως Pre-Christmas διάθεση το γνωστό salon de beaute υποδέχτηκε στο νέο του χώρο στον Άλιμο, πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο, καθώς επίσης και τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd που έδωσαν το παρών και ευχηθήκαν στην ιδιοκτήτρια Αναστασία Πρωτογέρου “καλή αρχή” ενώ δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του hair & beauty salon.

Ανάμεσα στις επώνυμες καλεσμένες, ήταν η Φαίη Σκορδά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Εύη Βατίδου, η Νόνη Δούνια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πολλές ακόμη κυρίες.

Οι παρευρισκόμενοι, μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν από την διακόσμηση, την αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου αλλά και από τις τάσεις που προτείνει που αφορούν όλες τις ηλικίες και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και τα πιο απαιτητικά!

Δες φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Χάρης Σιανίδης

Αναστασία Πρωτόγερου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έλλη Αγγελιδάκη, Νόνη Δούνια, Εύη Βατίδου

Έλλη Αγγελιδάκη, Νόνη Δούνια

Φωτογραφίες: NDP

READ more