Επτά Ελληνίδες celebrities που δεν αποχωρίζονται λεπτό τα παιδιά τους!

Είναι όμορφες, σέξι, ταλαντούχες και πολυάσχολες… Κι όμως δεν αποχωρίζονται σχεδόν ποτέ τα παιδιά τους. Ο λόγος για τις επώνυμες Ελληνίδες κυρίες της εγχώριας showbiz που έχουν κατορθώσει να κάνουν σταρ του Instagram τα… αγγελούδια τους!
Τι κι αν ο χρόνος τους είναι περιορισμένος -και τρέχουν όλη μέρα- εκείνες βρίσκουν πάντα όσο περισσότερο χρόνο μπορούν για να αφιερώσουν στα παιδιά τους και φυσικά απαθανατίζουν τις καλύτερες στιγμές και τις μοιράζονται με τους φίλους τους στα social media.
Το TLIFE επέλεξε επτά (είναι πολλές περισσότερες) από τις επώνυμες κυρίες που συχνά πυκνά μοιράζονται μαζί μας τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους…
Πρώτη και καλύτερη η Αγγελική Ηλιάδη. Είτε ταξιδεύει για δουλειές, είτε για να συναντήσει τον καλό της Σάββα Γκέντσογλου, η γνωστή τραγουδίστρια έχει μαζί της τον Μπαμπίνο και τον μικρό Βασίλη και μοιράζεται φωτογραφίες τους στο Instagram.

Η μικρή Αέλια, κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου είναι η πρωταγωνίστρια της καθημερινότητάς τους και έχει φθάσει μέχρι και τα παρασκήνια του θεάτρου για να δει τον μπαμπά της.

“Μαμά, θα βγω στη σκηνή να τους τρομάξω όλους, εντάξει;;;;” Παρασκήνια Αρχαίου Ωδείου Πατρών, Τρωάδες, Εθνικό Θέατρο. Τώρα.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις

Συνεχίζω με τον μικρό Νινίκο. Ο γιος της Σοφίας Καρβέλα (που είναι και πάλι έγκυος) και του Θανάση Πανουργιά είναι από μόνος του σταρ και κάθε φορά που η μαμά του ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram, τα σχόλια παίρνουν… “φωτιά”!

Love at first site.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Karvela (@sofiakar) στις

Μεγάλη αδυναμία στα αγόρια της έχει, όμως, και η Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταματά τα παιχνίδια με τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη της και πολλές φορές έχουμε δει στιγμιότυπα από τα παιχνίδια τους στο Instagram της Φαίης.

Στις μαμάδες που δε αποχωρίζονται τα αγγελούδια τους έχει φυσικά μια θέση και η Δέσποινα Καμπούρη. Η μικρή της Ποκαχόντας (κατά κόσμον Έλενα) είναι συνεχώς μαζί της… στα παιχνίδια, στο γραφείο, ακόμη και στη… γυμναστική!

Αλλά και η Όλγα Λαφαζάνη πήρε για πρώτη φορά την μικρή κορούλα της στη δουλειά. Και έτσι μαμά και κόρη βρέθηκαν μαζί στο στούντιο της εκπομπής “Στα καλά καθούμενα”, λίγο πριν την πρεμιέρα.

Τέλος, αγαπημένη ελληνικής καταγωγής celebrity με αδυναμία στα δίδυμά της είναι και η Καλομοίρα! Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον Δημητράκη της, προσπαθεί να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα και το non stop παιχνίδι με τα αγόρια της συνεχίζεται…

Nike driving and Demetri hugging the bear! I cant!! I want to squeeze them!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kalomira (@itskalomira) στις

Read More

And More