Εριέττα Κούρκουλου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον γιο της, μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Μια συγκινητική ανάρτηση στα social media έκανε η Εριέττα Κούρκουλου το απόγευμα της Τετάρτης 1/3 με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη , με τον τραγικό απολογισμό των νεκρών να φτάνει μέχρι αυτή την ώρα στους 38. 72 άνθρωποι είναι τραυματίες.

Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray παρακολουθώντας τις εξελίξεις, αλλά και το χάος που έχει δημιουργηθεί με τραυματίες, αγνοούμενους και νεκρούς, προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις σκέψεις της μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να είμαι ψύχραιμη όταν το μικρό μου ανθρωπάκι αρχίσει να εξερευνά τον υπέροχο και άγριο κόσμο μας. Όταν στο δρόμο του δεν θα βρίσκονται κορμί από δέντρα αλλά εμπόδια αληθινά και επικίνδυνα.

Πώς θα αντέχω στην ιδέα ότι θα σκαρφαλώνει χωρίς εμένα να στέκομαι από κάτω αδιάφορη δήθεν, υπολογίζοντας που ακριβώς να σταθώ ούτε να μπορέσω να τον αρπάξω σε περίπτωση πτώσης. Πώς αντέχετε αυτή η αγωνία;», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου.

Read More

And More