Ετεοκλής Παύλου: Το παθιασμένο φιλί στην Ελένη Χατζίδου και η υπόσχεση για παντοτινή αγάπη!

Ετεοκλής Παύλου: Το παθιασμένο φιλί στην Ελένη Χατζίδου και η υπόσχεση για παντοτινή αγάπη! | tlife.gr

Η Ελένη Χατζίδου βρήκε τον άντρα της ζωής της και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η τραγουδίστρια, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, είναι ζευγάρι με τον γοητευτικό personal trainer Ετεοκλή Παύλου και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, σε λίγους μήνες το ζευγάρι θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του, ένα κοριτσάκι που θα έρθει στη ζωή και θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Χθες, με αφορμή την ονομαστική γιορτή της εγκυμονούσας Ελένης, ο Ετεοκλής έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί σε βραδινή τους έξοδο και την συνόδευσε με ένα μήνυμα αγάπης που θα σε κάνει να… λιώσεις.

«Χρόνια πολλά στην γυναικά της ζωής μου, στην Ελένη μου. Σου υπόσχομαι κάθε μέρα να σου την κάνω γιορτή για το υπόλοιπο της ζωής μας, να σε έχω ευτυχισμένη για μια ολόκληρη ζωή, πάντα θα σου είμαι ευγνώμων για την μπεμπούλα μας και θα είμαι διπλά σας για πάντα. O σύζυγος σου και σύντομα μπαμπάς!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται!

READ more