Έτοιμη να αποκτήσει μωρό η Maria Menounos! Ψάχνει παρένθετη μητέρα

Η Maria Menounos παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, Keven Undergaro, την Πρωτοχρονιά του 2017, ενώ το 2018 αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Άκοβο της Αρκαδίας. Πλέον οι δυο τους δηλώνουν έτοιμοι να γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Όπως αποκάλυψε η ίδια η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο ET, ακολουθεί τις νομικές διαδικασίες που απαιτούνται για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Maria Menounos έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να κάνει οικογένεια και να γίνει μητέρα, ενώ πριν μερικά χρόνια είχε αποκαλύψει ότι έχει καταψύξει τα ωάρια της, τα οποία θα χρησιμοποιήσει τώρα. Μάλιστα, ο λόγος που άργησε να ασχοληθεί με το θέμα της μητρότητας ήταν τόσο η σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο για αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλό της, όσο και ο καρκίνος της μητέρας της.

Όλα όσα ειπώθηκαν στο Happy Day για την Maria Menounos

«Ας αποκτήσουμε παιδιά! Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Maria και μικρούς Keven να τρέχουν τριγύρω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Maria Menounos.

Read More

And More