Ετσι αποχαιρέτησε τους Καραβάτου – Κατσούλη η Χριστίνα Λαμπίρη! Το συγκινητικό της “αντίο”…

Μετά από περίπου τρία χρόνια τηλεοπτικής γειτονίας, κάπου εδώ οι δρόμοι της Χριστίνας Λαμπίρη, της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, έμελλε να χωρίσουν…

Το ζευγάρι βρίσκεται ως γνωστόν πλέον εκτός Epsilon και το γεγονός αυτού του τηλεοπτικού διαζυγίου, θέλησε η Χριστίνα να μην το αφήσει ασχολίαστο. Θέλησε να μην… ξεχάσει σήμερα μέσα από το “La Biri-Biri” να πει το δικό της “αντίο” στα “γειτονάκια” της, με τους οποίους βρέθηκε να μοιράζεται την ίδια τηλεοπτική στέγη, από την πρώτη μέρα της στο κανάλι των Μελισσίων, μέχρι και χθες.

Πως ακριβώς αποχαιρέτησε η Χριστίνα Λαμπίρη τους οικοδεσπότες του “Έτοιμου του πρωινού”;

“…Θα ήθελα να ξεκινήσω ως εξής: να στείλω ένα πολύ μεγάλο φιλί, την αγάπη μου, μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα και στον Κρατερό. Καλή συνέχεια. Καλή τύχη. Τα καλύτερα και πάνω από όλα υγεία για τους ίδιους και για την οικογένεια τους. τα καλύτερα πραγματικά αγαπημένοι μου, ήμασταν γειτονάκια τόσα χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Με το Κατερινάκι βγάλαμε και την επίμαχη φωτογραφία στο instagram όπου είχαμε στο γραφείο μας τις δύο πινακίδες Λαμπίρη – Καραβάτου, Καραβάτου – Λαμπίρη δεν έχει καμία σημασία και είχαμε βγάλει αντίστοιχα η μία κάτω από την άλλη, γιατί ως γνωστόν για πολλά χρόνια είχαμε βρεθεί απέναντι. Τα καλύτερα. Τεράστιο φιλί σε όλους…”

Read More

And More