Έτσι θα εμφανιστεί η Τάμτα στη σκηνή της Eurovision 2019!

Έτσι θα εμφανιστεί η Τάμτα στη σκηνή της Eurovision 2019! | tlife.gr

Εντατικές πρόβες για την εμφάνιση επί σκηνής της Eurovision έχει ξεκινήσει αυτές τις μέρες η Τάμτα, έχοντας φυσικά στο πλευρό της, τη χορογράφο και την υπεύθυνη της επιμέλειας της σκηνικής της εμφάνισης στον διαγωνισμό Sacha Jean Baptiste.

Η κορυφαία χορογράφος από την Σουηδία βρίσκεται στην Αθήνα από τις 22 Μαρτίου προκειμένου να ξεκινήσουν να υλοποιούνται όλα όσα έχουν σχεδιάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την παρουσία του «Replay» στη σκηνή του Expo Tel Aviv, τον προσεχή Μάιο. Στην ομάδα, έχει προστεθεί και η δημοφιλής Αμερικάνα χορεύτρια/χορογράφος Chali Jennings που εργάζεται και διαπρέπει στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Η Jennings θα είναι υπεύθυνη για τις πρόβες της Τάμτα και της υπόλοιπης ομάδας στην Αθήνα για όσο καιρό δεν θα μπορεί να βρίσκεται εδώ η Sacha – της οποίας το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο.

Σήμερα (27 Μαρτίου 2019), με μία ανάρτηση στο Facebook, η ομάδα της Κυπριακής αποστολής στη Eurovision 2019, ανακοίνωσε επισήμως, πως στη σκηνή του Expo Tel Aviv η εκπρόσωπος της χώρας, Τάμτα, θα πλαισιωθεί από τέσσερις άνδρες χορευτές. Η ανάρτηση περιείχε και τα ονόματα αυτών, τα οποία είναι: Lamin, Kenny, Niklas και Benjamin. Πρόκειται για τέσσερις εξαιρετικούς χορευτές από την Σουηδία, με επιτυχημένη πορεία στον εν λόγω χώρο και φυσικά συνεργάτες της Sacha Jean Baptiste.

Η Κύπρος έχει στόχο ακόμη μία καλή διάκριση στον διαγωνισμό φέτος, η οποία θα ακολουθήσει την εξαιρετικά σημαντική 2η θέση στον διαγωνισμό της προηγούμενης χρονιάς. Υπενθυμίζουμε, ότι το νησί της Αφροδίτης, διαγωνίζεται φέτος στον Πρώτο Ημιτελικό (μαζί με την Ελλάδα) στις 14 Μαΐου 2019, ενώ θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του διαγωνιστικού μέρους της βραδιάς (Θέσεις 1-9).

Πηγή: ogaegreece

READ more